tisdag 18 mars 2008

Amningshjärna?

igår var jag och barnen och handlade, med bil. Det var mycket saker som skulle in och båda barnen var lite trötta och definitivt hungriga ;) Jag tänkte att nu ska jag vara duktig och inte lägga bilnyckeln i min ficka som jag brukar... Mer kommer jag inte ihåg ;( Jag har funderat, letat, funderat igen och varit så arg på mig själv för att jag inte kan hitta nyckeln. Jag har tom letat igenom kylskåpet!

OK bara att kapitulera, jag ringde till bilverkstan och frågade vad det skulle kosta att beställa en ny nyckel: Sisådär 2 300 kr och då kan man fortfarande komma in i bilen med den gamla nyckeln, dock inte starta. Jättekul! En liten tår föll från min kind, dessa amningshormoner (för det är väl det? eller är jag knäpp?).

Till slut ringer jag M för att meddela läget och han svarar då glatt: Den har jag i min ficka!

Så nu ska jag njuta av solen resten av dagen ;)

4 kommentarer:

Sarah sa...

Huva jag förstår din panik! Skönt M hade den! Vår nyckel försvann, vi trodde Julia slängt den i soporna och vi har haft reservnycklen som enda nyckel nu i ett par månader. Pratade om att bita i det sura äpplet och göra en ny men så för en vecka sen trillade nycklen fram bakom en byrå! Vi är väldigt glada för att vi INTE hann göra en ny nyckel innan..... ;)

Carolina sa...

Skönt att ni inte gjorde ny nyckel ;) Jag tycker det är läskigast att om nyckeln försvinner så kan någon ta sig in i bilen, inte kul. De kan ju inte starta men ändå...

Sarah sa...

Carolina: ja det förstår jag. Du apropå hallon, vi ses gärna någon dag. Det är lite fullt upp för tillfället men så fort vi får tid så träffs vi gladeligen!

Sica sa...

Alltid lika trevligt att finna något man saknar, speciellt en så liten men dyr pryl! Nycklar när nog det som är lättast att tappa bort.