söndag 1 april 2007

Trevlig helg!

I fredags morse bar det iväg norrut. Det var M's fiskförenings årliga "stämma" som skulle avhandlas. Slutmålet var Linköping, men för att ta sig till Linköping passerar man ju Jönköping och denna helg begav det sig inte sämre än att det var både Foto och Hem&Villa-mässor där.
Mycket trevligt att besöka båda och köpsuget kliade i fingrarna både ett citronträd lockade samt ett studioblixtpaket. Får se hur länge det dröjer innan det kanske finns något av det här hemma. Tänk bara att kunna äta sina hemodlade citroner - häftigt tycker jag. Fota med riktiga blixtar är också riktigt kul.

Färden gick iaf vidare norrut mot Linköping. Fram kom vi och det bjöds på mat och trevligt sällskap. Sömnen blev något lidande så några trötta ögon masade sig upp till frukosten på lördagen. P och jag satsade på stan istället för föredrag om fiskar. Inte lätt med så mycket snack i munnen och spring i benen att sitta still och tyst i en mörk lokal och lyssna på en gubbe som pratar om fiskar. Vi njöt av solen på torget och fikade, kollade in Linköpings affärer och shoppade lite nya kläder. En skön dag! Eftermiddagen bjöd på bad i hotellets pool (ca 29 grader) hur skönt som helst och på kvällen bjöds det på trerättersmiddag. Middagen fick till och med lite kändis-känning då det visade sig att en av medlemmarna och föredragshållare är gift med Viveca Lärn. Viveca hade dessutom blivit inbjuden att prata lite om sina böcker och hon avslöjade att den kommande boken om Saltön skulle innehålla lite mer akvariefisk... Man kan ju även fundera över om de rykten som senare gick under kvällen om utvecklingen av Saltön var sanna? McFee skulle få en oväntad son (vuxen), framtiden får utvisa!

Söndagen har slutligen varit en mycket trött dag för hela familjen, hem tog vi oss iaf.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att komma iväg en sväng, låter ju som en toppenhelg :-)

Anonym sa...

men mööööööööööhahahaha så du menar att ni körde förbi oss utan att avkräva oss en fika eller kaffe på vägen. ?? * Mutter mutter*
Nästa gång måste ni titta inom här, vore ju jättehäftigt att ses ordentligt. Fast det är klart, jag har ju skrivit på min blogg att vi varit lite sjuka så det var kanske därför *fniss*

kramelikram från mig.

Carolina sa...

Johanna!
Har lite dåligt samvete då vi susat förbi för andra gången. Igår var det dock inte alls läge, vi var tröttare än tröttast och ville bara hem.

Får se när det blir nästa gång vi flyger förbi, kanske kan vi då lyckas planera in en fika.