torsdag 23 november 2006

Jag överlevde

Blev lite nervös igåreftermiddag när advokaterna sågade ca hälften av mina ppt-bilder. Jag fick helt enkelt sätta mig ner och tänka om. Har under delar av den gångna natten legat och funderat på om jag lyckades få med det viktiga i min nya presentation. Hade jag missat någn viktig del eller konsekvens?

Imorse när jag kommer till rätten ger advokaterna mig en klapp på axeln och säger att det inte ställs några formella krav på min presentation och att om det förekommer otydligheter kommer rätten samt myndigheterna ställa frågor om detta. Jaha som om att det skulle kännas bättre? Jag ska ju vara fulländad och inte göra en så dålig presentation att åhörarna behöver ställa frågor!

Efter den första stora presentationen, förutom allt småsnack innan, var det min tur. Med ett bankande hjärta klev jag fram och tände projektorn. Jag togdet lugnt och försökte att ta pauser mellan varje bild och tänka igenom nästa bild innan den visades, jag hade ju faktiskt ett bra manus.

Allt gick bra och jag fick beröm efteråt för en bra och lagom omfattande presentation som inte snöade in på detaljer i onödan. Kanske tyckte folket att den var bra för att jag faktiskt, enligt min egen mening, avslutade med en riktigt bra sammanfattning. Sammanfattningen är jag faktiskt riktigt stolt över :-).

Tack för ert stöd mina kära bloggkompisar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är så duktig! Visste du skulle fixa det. Himla coolt att kunna ha huvudet kallt och vara konstruktiv och lugn i en så pass pressad sits. Applåder!!!!

Carolina sa...

Tack!
Jag gick hem den dagen med ett leende på läpparna och sa till mig själv och min kollega som var med att det var ju faktiskt riktigt roligt och lärande.
Men det finns säkert förhandlingar som är riktigt jobbiga också.