onsdag 17 januari 2007

Pust!

Idag fick jag iväg ansökan om pengar till Friluftsfrämjandet. Den har legat och gnagt i mitt samvete sedan november så det är riktigt skönt. Nu ska jag bara ta det lugnt en hel kväll och inte ha några dåliga samveten.

Fick dessutom ett förhandstips om två nya styrelseledamöter som verkar mycket duktiga. Kul!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att få det gjort.

Ang kommentaren i min blogg - ja det blev akvarium men f*n vad det inte var så enkelt att få ihop skiten som hon i affären gav intryck av *skrattar*
Jag tvättade de förbaskade stenarna i TVÅ dar och ändå blev det grumsigt i akvariet när jag hällde på vatten. Två dar, både jag och B är som russin om händerna. Så nu såtr jag häroch funderar på att tömma och tvätta ÄNNU mer innan jag häller i bakterierna och de andra mojjset som skulle få akvariet att leva. Dumt nog väntade jag med att köpa en sånn där slang som man lätt tömmer akvariet med så det blir en massa labbande med bunkar och Gud vet vad. Sen var instrukitonerna till pumpen och doppvärmaren inte såååå utförliga så det tog typ hela kvällen och en massa letande på internet innan vi fick igång dem. Nåväl, det blir säkert bra när det nu blir klart, beginners här hehe ;-)

Anonym sa...

Nu är din blogg hur fin som helst!!

Ha en skön kväll, ja det som är kvar av den!!