torsdag 24 april 2008

Äntligen


Nu har dessa solhattar äntligen flyttat hemifrån ;) De bor numera i en affär på Storgatan i Höganäs! Peter på Exspo tyckte det var jätteskoj att ta in lite av det jag gjort. Det kommer finnas mer saker jag gjort där inom kort. Hoppas nu bara att vi inte satt ett för högt pris så att hattarna inte blir sålda ;)

16 kommentarer:

Jenny sa...

Superfina - härligt somriga färger. Och så spännande att sälja i butik... Blogga om hur det går.

Carolina sa...

Tack!
Återkommer såklart med rapport så fort det hänt något.

Anonym sa...

Vilken härlig bild! Urläckra hattar i härliga färger, perfekta till vår och sommar. Ja, hur gör man egentligen när man sätter pris? Hur tänker man?
/June på www.junebacken.se

Carolina sa...

June
Tack! Det är jättesvårt att sätta pris ;) När jag satt priset här tittade jag lite på vad de tog för andra hattar/mössor i byn. Har även kollat lite på nätet, problemet i det här fallet är väl att de kommer säljas i en friluftsbutik och inte i en barnklädesbutik.

OttoPippi sa...

Så underbara!!!! Och i denna tid på året!!! Klart dom blir sålda!! Vet du, man sätter faktiskt ofta för lågt pris på sina grejer och konstigt nog kan det göra så att sakerna inte säljer. Högre pris (givetvis ett rimligt sådant) sänder ut signaler om kvalitet, hantverk, exklusivitet osv. Dessutom så HAR man ju suttit och knåpat och man HAR ju handlat allt material. För att inte tala om tiden det tar att hitta materialet, mönstret förberedelser osv. Man måste ju få nåt för sina grejer och alla sina nedlagda timmar!! Det kommer att gå jättebra :-) HEJA!! Håller tummar och väntar spänt på fortsättningen!

Mimmi sa...

Åh, underbara!!!! En grön med rosa kant tror du Gabriel kan ha en sådan? ;-) Njae, önskade jag hade en tös då hade iallafall jag köpt en direkt!!!

Lycka till med försäljningen, vad spännande. Håller med om att det är svårt att sätta pris och att man oftast tar till lite för snålt.

Anonym sa...

Verkligen fina! Jag älskar också starka klara färger på grejer, särskilt till barn.

Och visst är det svårt att prissätta Det brukar inte bli nån strålande timlön man får ut när materialet är borträknat.

Carolina sa...

Tackar!
Blir så glad av alla era fina ord :-)
Mimmi jag håller på med en i lite mer pojkfärger just nu, kanske faller den i smaken, visar så fort den är färdig.

Sarah sa...

Vad roligt! De är jättefina och kul med att sälja i butik!

Ja vi får ses en helg. Ber verkligen om ursäkt för att jag klantade mig om torsdagen och sen har det varit fullt upp och har det inte varit fullt upp har någon varit sjuk... Men nån helg kommer vi gärna förbi

Krma

Carolina sa...

Sarah
Ni är så välkomna ;)

Anonym sa...

ah vilka snyggisar. vad roligt det måste vara att se "sina egna" saker springa runt på stan sen om ett tag...

prissättning är svårt. dels vill man ju att sakerna ska bli sålda, dels vill man iaf ha lite för material och jobb.. :-)

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Jag skulle köpt en direkt! /Karolina

Carolina sa...

Tackar :) Du får väl beställa en då Karolina ;)

Klockarbarn sa...

Jag brukar ta 250 för en stickad och tovad mössa med foder inuti. Jag tycker egentligen att det är lite lågt med tanke på material och arbetstid men jag tror tyvärr att det är smärtgränsen för vad mina köpare kan tänka sig. Garnkostnaden går på ca 70 kr (beroende på hur m¨ånga färger som ska vara med) plus kostnad för fodertyg och el för tvättmaskinen som tovar. Låter löjligt att tänka på el men ska man räkna ut kostnad för nåt så måste ju alla utgifter tas med. Kvar blir inte många kronor när man lägger till arbetstiden...
SÅ skäms inte för att du tar betalt för dina grejer. De som vill ha en hatt betalar också.

Carolina sa...

Håller fullständigt med dig Klockarbarn! Jag tar också 250 för dessa mössor i butiken och då ska ju butiken ha sin del också. Vet faktiskt inte om det har blivit någon såld.

Jes sa...

Vilka underbara hattar!!!!!!!!!!!