söndag 4 oktober 2009

Tapetfunderingar

Tror att det kommer bli en fondvägg i Es rum med tapet resten blir målat. Jag vill ju gärna ha en glad tapet som också "håller" utseendemässigt några år.


Den här tapeten från Boråstapeter som Hanna Werning har skapat är bara så fin.


Den här tapeten kommer från Ferm living, som för övrigt har många fler fina tapeter. Kanske inte funkar så bra om tio år, men fin är den, tror att det finns tyg i mtervara också!

6 kommentarer:

Anna sa...

Vilka fina tapter du hittat, gillar starkt allt Hanna Werming gör!
Har du kollat in Ashbury Green från Mimou? Den är också jättefin, och båda kollektionerna Kaspar & Saga från Sandbergs.
Jag vet hur svårt det är att bestämma sig, det finns ju så många att välja bland =)

sarah sa...

Jag röstar för den med träden på :)

Carolina sa...

Anna tack för tipset om Mimou, nu blev det ännu svårare...
Kaspar & Saga är en klar favorit här också ;)

Sarah
Jag föll verkligen för träden också, men jag försöker sätta mig in i Es tankar om tio år och jag är lite tveksam till att den är poppis då, men det kanske inte de andra är heller ;)

Hello sa...

Det här måste vara anledningen till att vi aldrig får tummarna loss och renoverar de ytskikt som skulle behövas - alla val! De är underbara båda två!

sarah sa...

Njae på tio hinner kanske tapeten slitas så mkt att den ändå behöver bytas ut? Vi tapetserade och målade Ms rum för 2,5 år sen och och det lär definitivt inte hålla i 7,5 år till. Slits rätt bra i ett barnrum :)

Carolina sa...

Så är det väl säkert Sarah, det är jag som har så höga tankar om att de är ¨å ordentliga och lugna, men så är ju inte verkligheten. ;)