torsdag 29 oktober 2009

Ishbel


Min Ishbel är färdig! Den var verkligen jättekul och hyfsat enkel att sticka. Och den är fullständigt underbar!


Garn: Hacho från Mirasol, 100 % Merinoull, färg 330.


Stickor: KnitPro rundsticka med utbytbara spetsar, stl 5,5.


Storlek: Ca 170 cm mellan spetsarna och ca 70 cm lång/hög.

6 kommentarer:

Skaparstigen sa...

Supersnygg, och fint garnval!
Ja, visst var den rolig att göra. Jag är på min andra, nu en till mig själv, den första blir en julklapp så den får inte bloggas.

Carolina sa...

Tack ;)

Skogseva sa...

Varför kan jag inte sticka längre...

Tina sa...

Så snygg den blev i den färgen.
Tack än en gång för ditt beröm för Annas kappa.
Nu får jag väl ta tag i det här och göra en sjal jag oxå.

Ha en bra helg

Tina

Johanna o Hanna sa...

Hej.
Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.
Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?
När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.
Vem ansvarar för att köpet går igenom?
När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.
Kostnader
Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på hantverksmarknaden@gmail.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.
Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.
Varma hälsningar
Hanna och Johanna

Hello sa...

Den är jättefin! Undrar om min mamma skulle få en sån i julklapp?