söndag 28 maj 2006

Regn och trötta kroppar

Gjorde att vi tog beslutet att åka till IKEA för att införskaffa en säng till lillbuse. Han sover fakriskt fortfarande i sin älskade spjälsäng, men bkev överlycklig när vi berättade att vi skulle åka iväg och köpa stor säng till honom.


Återstår att se om lyckan är lika stor när det är dags att göra sig av med spjälsängen, men nån gång måst det ju ske ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

VÄLA?? Hur kan man tillbringa morsdag på VÄLA av alla ställen?? hm.

Hoppas att han trivs i sin säng. Ce tyckte det var jättemysigt att få en stortjejssäng. Vi bytte dock redan i somras någongång.

Sov gott!

Carolina sa...

Det är faktiskt så att vi inte riktigt firar mors dag. Jag ringde mamma och det är jag stolt över att jag kom ihåg;) Vi har så himla många projekt på gång att vi valde att ta denna dag som vi inte pga våra slutarbetade kroppar orkade använda till något annat till en liten inköpsrunda. Tyvärr råkade en del av inköpen ligga just på Väla, hatar det stället själv, men ibland måste man.

Anonym sa...

Haha, när jag slutade jobba på just VÄLA tog det låååång tid innan jag åkte dit igen. Och fortfarande åker vi bara dit i allra nödvändigaste fall. Meeeen jag gilalr IKEA. Räknar inte det som väla hehe

Anonym sa...

men är inte IKEA väla?? Nej, jag kan faktiskt hålla med. Som här. Här åker vi till A6. Eller IKEA. Fast det ligger på samma ställe. Knasigt.
Vi firar inte heller egentglein. Mest med ett grattis eller så. I år ville jag dock vara SJÄLV med familjen så vi åkte på utfärd.