lördag 3 januari 2009

Mitt Pomatomusprojekt


Kunde inte låta bli att hoppa på Stickfrossas KAL (Knit ALong) med Pomatomus.
Jag valde precis som hon gjort tidigare ett par benvärmare. Jag hyser faktiskt ganska stora förhoppningar om att de ska bli färdiga ;) Jag är hur bra som helst på att starta projekt, men att göra dem helt färdiga... Jag har liksom redan fått nya idéer i huvudet då :)
Jag har valt att sticka dem i dubbelt Indicieta alpaca fleece. Jag stickar på rundstickor nr 4 och la från början upp 84 maskor, sen minskade jag till 72, får se hur det blir längst ned.

8 kommentarer:

Botilda sa...

Ser ut att bli väldigt fina! Jag var frestad att hoppa med jag också, men sen morrade ufo-garnhögen åt mig och jag tordes inte ;-)

Carolina sa...

Ja kanske borde min UFO-hög morrat lite högre ;)
Jag fick iaf användning av ett garn som bara låg, tyvärr var det slut i garnaffären när jag var där idag och skulle fylla på :( Det jag har räcker nämligen inte till två hela benvärmare.

Botilda sa...

Men visst är väl sånt rätt typiskt. Hoppas de får in det snart igen eller att det går att få tag på någon annanstans.

Carolina sa...

Hon som har butiken trodde att hon skulle kunna beställa fter nästa vecka eftersom de har stängt nästa vecka för inventering, sen tar det inte så lång tid innan hon har det. Jag får väl sticka handledsvärmare av garnet jag färgade ikväll istället ;)

Mia sa...

Oj vad snyggt! Det ser riktigt avancerat ut, jag blir allt lite yr i huvudet. Jag är precis likadan med projekt, du skulle ser hur många små kroppsdelar och halvfärdiga 'gurumisar det ligger i mitt pysselrum. Det är ingen vacker syn. :D

Carolina sa...

Tack Mia! Ja det är inte lätt det där när huvudet sätter igång ;)

Anna sa...

Ser ursnyggt ut!

Carolina sa...

Tack ;)