måndag 4 januari 2010

Så var det dags igen!

Efter att ha bytt ett otal säkringar under julhelgens kalla dagar inser vi att det inte går att skjuta på en ny spis något längre.


Så på torsdag är hemmet förhoppningsvis försett med ytterligare en ny vitvara, hoppas vi inte ångrar att vi valt en induktionsspis, tydligen kan de väsnas lite när de körs på full effekt och så passar inte alla grytor och stekjärn vi har.
Så nu undrar vi bara hur lång tid det tar innan diskmaskinen lämnar in den är av samma märke som de övriga vitvarorna men nog av en bättre årgång då den är minst 5 år äldre (en 80-talist).

5 kommentarer:

Hello sa...

Vi behöver också ny spis. Och ny kyl och frys. Och ny fläkt. Tvättmaskinen och diskmaskinen har vi redan bytt sedan vi flyttade in för ett drygt år sedan. Suck. Dyrt blir det. En sak i taget, tar vi.

Carolina sa...

Ja det blir en himla massa pengar, men vi kan inte riktigt vänta då våra grejer har gått sönder.
Spisen var mycket jobbigare än kyl och frys, vet liksom inte hur mycket pengar vi vill lägga på den då vi om några år ändå ska bygga om köket...

Botilda sa...

Är det inte så att det mesta lämnar in ungefär samtidigt? Förra hösten gick spisen, torktumlaren, teven, kameran, mobil 1 och mobil 2 sönder och ytterligare några saker som jag redan förträngt. Nio in alles. Dyr höst i lågkonjunkturens inledning med räntorna på topp.

Ni ska köpa en spis som ni är helt nöjda med redan nu. Tycker jag. (Själv behöver jag köpa en helt ny lägenhet, men det är en annan historia.)

Carolina sa...

Men uj vilken höst! Nu har vi provat spisen också och den är faktiskt över förväntningarna till det priset.

floria sa...

Jag är kär i induktionsspisen, hoppas ni blir det också :-)