måndag 17 november 2008

Mitt garnpaket


Idag kom mitt garnpaket! Helt mitt i prick :) Ett underbart ullgarn, handfärgat i fantastiska färger. Paketet kom från Lenis. Nu återstår bara det svåra... att komma på vad jag ska göra av detta fina garn, har ni tips blir jag gärna inspirerad.

4 kommentarer:

Stina sa...

Gör en härlig virkad sjal, har bild på en i min blogg som jag har gjort! Vill du ha hjälp med beskrivning så säg till! Superenkelt!

Lenis sa...

Kul att du gillade garnet! Det är så himskans svårt att köpa till någon man inte känner. Din blogg är dessutom en ny bekanskap. Men under efterforskningen av vad du gillar, så har jag nog läst varje inlägg sen du började. Så nu får du nog stå ut med att ha mig hängande här framöver! :-)

Carolina sa...

Tack för tipset stina, tyvärr känner jag att min candle flame måste bli färdig innan jag får lova tt börja på en ny sjal ;)

Du är välkommen Lenis, kan säga att din blogg också är en ny bekantskap.

Lill sa...

Hej! Jag vet inte om det är dej jag skall tacka för garn o te...Tyckte det stod Annkristin , men vet inte....Om det var från dej så : Tack så mycket! Det kommer att bli raggsockar till en av mina döttrar. Tepåsarna är redan slut! Om det inte va från dej, så har jag hittat en ny blogg att kolla ibland iallafall =)