torsdag 7 augusti 2008

Ännu mera fjäll

Sista dagen på fjället erbjöd mycket bättre väder, nästan vindstilla och sol. Det är kul att få hjälpa till att bygga röse för markering av sommarled :)
En snäll förbipasserande erbjöd sig att ta en familjebild på oss!


Här har vi precis bestigit en topp!


Kan det bli häftigare än kasta snöboöö mitt i sommaren? P tyckte inte det iaf. Snön var nog det mest bestående intrycket från hela resan, han pratar fortfarande om just snön ;)


Här en bild på häxan Agata som bodde längs med trollstigen.

Totalt gick vi nog närmare 2 mil den här dagen. Vi började med att titta på silverfallet, snedda in i Norge, göra en toppbestigning, passera snöfältet och sedan ner till sjön igen. P skuttade fram nästan hela tiden, det var lite jobbigt precis innan lunch. Väl framme vid bilen som vi för dagen parkerat nere vid sjön konstaterar P att han vill gå lite till så Jag och E åker tillbaks till fjällstationen medan P och M går upp till stationen de ca 1,5 km.

7 kommentarer:

OttoPippi sa...

Vilken underbar semester ni verkar ha haft!!!

Carolina sa...

Jo tack det var riktigt bra. Långt över förväntan faktiskt. Vi gick och sa hela tiden att det här är ju för bra för att vara sant.
Det jag var mest imponerad över var att vi lyckades sova alla 4 i ett tvåmannatält. Båda barnen sov hur bra som helst ;)

LinSar sa...

Gode tid vilka härliga bilder

Solveig Lövendahl sa...

Ser jättehärligt ut, tänker på fjällturerna min familj gjorde när jag var liten...Mysigt!

mari78 sa...

Åhhhh lycko er som varit till Grövelsjön! Vi var iväg i augusti/september förra året när minstingen bara var 4 mån. Underbart! Det blir fler sådana semestrar eftersom det funkade över förväntan - vi fuskade dock med stugboende ;-)

Carolina sa...

Mari
Förstår att ni bodde i stuga med en sån liten. Vi undersökte vad det skulle kosta att bo på fjällstationen en natt och det blev över 1000 kr, så det var roligare att spara de pengarna ;) och sen gick det ju så himla bra att sova i tält, barnen sov mycket bättre än vanligt ;)

johannapannan sa...

ah!! vilken härlig semester. Fantastiskt skönt det ser ut ändå, fast jag inte är vandrare..
Och jättekul att se "mrC" så att säga

kram J