onsdag 3 augusti 2011

Lödde plantskola

På vägen hem från Malmö idag åkte vi inom Lödde plantskola. Jag har längtat efter detta sedan tidigt i våras, men av olika anledningar har det inte blivit av. Heidi Palmgren har sitt finger med i spelet i denna plantskola och det märks. Den är precis så fantastisk som man kan läsa överallt. Verkligen i min smak! Like!

Denna fina lilla munk fick följa med hem. Han ska bo under Magnolia 'Susan' och vi hoppas han kommer att trivas. Ska försöka hitta en passande låg marktäckare att plantera här. Det har kommit några udda ormbunkar i marken runt honom, hoppas de kommer trivas.

Även detta vackra huvud fick följa med hem. Det kommer att bo i växthuset, troligtvis på någon upphöjd pidestal eller om jag till slut får till min nätta vackra hylla så kan det få bo där.
Utöver keramiken fick en klematis 'Summer snow' och lite alunrot 'Obsidian' följa med hem. Obsidianen har jag letat efter som en galning hela säsongen och det var ju klart att den skulle finnas här ;)

2 kommentarer:

johannapannan sa...

men ni är väl för härliga. Vilka fräcka!! Passar i er, inte i vår. Toksnyggt ju. Och växthuset kommer att bli jättepersonligt med ett huvud där inne som håller vakt! kram

Carolina sa...

Tack! Är så glad för att vi äntligen kom dit. Måste nog ut i trädgården direkt nu ;)