fredag 22 april 2011


Idag har vi haft en underbar dag i solen :) P hade kompis här, E ville då till granntjejen, så blev det och mamman jobbade på i trädgård och växthus. Efter lunch bar det av till Kullabygdens keramik, Peter Nilsson, för E och 'moa'. P och M drog till Helsingborg för att gå på fotboll. Efter krukfyndandet åkte E och jag vidare till Bjuv för att umgås med flickorna i familjen P.

Ikväll har jag dessutom lyckats få ut en agave ur en kruka som jag trodde skulle sprängas, men nu är krukan räddad och inrymmer en oliv istället :)

Värmen är fantastisk, vi springer ut och in och livet är underbart!

Fortsatt go påsk på er

5 kommentarer:

prästgårdseva sa...

Fantastiskt fina krukor!
Är du fortfarande intresserad av buxbomklipp till sticklingar? Meddela i så fall mail-adress eller telefonnummer, så jag kan höra av mig när det blir aktuellt. Ev kommer sonen hem redan imorgon för att hjälpa mig med klippningen men våra planer har ju kommit lite i otakt, så jag kan inte säkert säga när det blir. Det kommer nog att bli med så här kort varsel...
Kram
Eva

Med fingrarna i (j)orden sa...

Ser att du också gillar Peter Nilssons krukor. Jag fyllde nästan hela bilen sist jag var där...
Eva

Carolina sa...

Riktigt hela bilen blev det ju inte, men några krukor ;) Är sugen på att åka dit igen och köpa ett krus utan öron till min citronverbena :)

Hur går det? sa...

Vi njuter också av värmen, visst är det härligt! :-)

Hur går det? sa...

Vi njuter också av värmen, visst är det härligt! :-)