söndag 8 november 2009

Det här är fan ta mig inte klokt!

Imorse när jag står och gör välling till barnen hittar jag små svarta klumpar, bara någon millimeter stora i pulvret. Först blev jag rädd att vi fått ohyra, sen visar det sig att de går att smula sönder, jag tänker då att vi kanske har lyckats spilla kaffe i vällingpaketet hur nu det skulle gått till? Men nä se det var det inte, det luktade cigarettfimp! Ut med vällingen, hämtade ett nytt paket, iof från samma låda och med samma serienummer, men även detta paket innehåller svarta klumpar. Det värsta är att barnen redan druckit upp två paket ur denna låda!!!!!

Grrrrr!!!!!!!!!!!!!! Nu ska här fajtas mot Nestlé. Givetvis har de inte öppet på helgen så att man kan ringa och skälla ut dem.

Nån som kan svara på hur man får ner cigarettaska/fimp i barnvälling?

12 kommentarer:

klockarbarn sa...

gud vad äckligt. Jag vill gärna vewta hur det går.

Skogseva sa...

Uräckligt! Klaga, klaga, klaga. Skriv till tidningen om ni är säkra på att det är tobak för i så fall är det ju faktiskt skandalöst!
Eva

Carolina sa...

Visst är det äckligt! Mailet jag skickade till dem länkade jag hit. Vet ju inte med säkerhet att det är tobak, men jag har en stark känsla av det, skulle gärna vilja testa.

Kalunji sa...

Du, vill du fajtas mot Nestle så är VERKLIGEN på din sida. Deras produkter är TOTALT FÖRBJUDNA i vårt hem. Inte ens gäster får komma in med deras produkter och har vi fått ngt från detta företag lämnar vi tillbaka det genast alt. lämnar på Myrorna.

Carolina sa...

Kalunji jag ska starkt överväga en bojkott. Dock kommer jag misslyckas fatalt på en punkt. Zoegas kaffe...

Stina sa...

Å hjälp, vad är det för välling? Måste kolla dotterns välling extra mycket!!

Carolina sa...

Stina:
Det är osockrad fullkorn från Nestlé. Numera har vi Semper här hemma!

Helena sa...

Men usch, fy vad äckligt!

Anonym sa...

Vi var med om ngt liknande när sonen var bebis (4 år sedan), de sade att det var vällingpulvret som hade blivit bränt, men det var ingen fara........Jag fick ett par hundra i ersättning (sempercheckar). Hoppas det löser sif för er. Nestle har vi aldrig prövat, bojkott här hemma. Trodde "alla" bojkottade deras produkter.

Mvh v

Anonym sa...

Varför ska man bojkotta nestlé?

Anonym sa...

Jag har också varit med om liknande, jag skickade det "brända" till dem och de skickade det på analys. Jag fick svar tillbaka på att det kunde bli så ibland, att det blir lite bränt när de körs genom valsarna. Så att detta bara skulle vara bränt pulver. Fick lite checkar i kompensation. Hoppas det löser sig för er;)

Anonym sa...

Har också varit med om "förorenad" välling från Nestle men då med mögel..! Inte kul! Vi hade också hunnit ge vår babis av det ett par gånger innan vi kännde lukten ur paketet.