tisdag 10 februari 2009

Nu är det slut

Idag var jag kanske med på mitt sista styrelsemöte i Friluftsfrämjandet. Jag har tagit beslutet att inte fortsätta en period till. Jag kommer fortsätta inom föreningen, men hoppar styrelsearbetet, hoppas verkligen att det kommer ge mig min energi tillbaks. Har verkligen saknat den där sprudlande energin som jag brukar ha!

Nu kommer våren :-)

7 kommentarer:

Mimmi sa...

Det är ett klokt beslut att säga nej, när man känner att man inte har energi! Tyvärr är vill man ofta mer än vad man orkar och springer då på i "110", men verkligheten kommer ikapp en till slut. Själv har jag lagt av med ledarskap i hundklubben och sitter endast min period ut (1 år till) i styrelsen. Sedan skall all kraft läggas på det jag tycker är roligt för närvarande, familj, sömnad, inredning och trädgår. Allt rent egoistiska val :-D

Botilda sa...

Jag är också i en avvecklande fas. Tänker inte ställa upp på omval till styrelsen för min yrkeskår trots att det sätter dem lite på pottkanten. Att inse när energin är på väg att ta slut och att göra något åt det är att ta hand om sig själv. Då räcker man längre och kan vara med någon annan gång i stället – inte egoistiskt alls med andra ord ;-)

Carolina sa...

Skönt att höra att jag inte är ensam!

Med fingrarna i (j)orden sa...

Du har gjort en fin insats i Friluftsfrämjandet - ta åt dig det och var nöjd med det du åstadkommit under din tid. Allt kul måste också ha ett slut.
Genom att säga nej några gånger till och ja till solen (längtar du inte vansinnigt) så kommer du att vara superladdad med energi när våren kommer på riktigt.
Ta hand om dig och din familj - vi ses säkert snart i någon rabatt eller skogsdunge. När det blir lite varmare får vi fika i varandras nya växthus.
Tack för gulliga kommentarer på min blogg.
Eva

Carolina sa...

Tack Eva, det är verkligen skönt att ha så trevliga och omtänksamma människor i sin omgivning :)

Ser fram emot fikor i växthusen.

sarah sa...

Ja visst är det segt när man känner att energin inte kommer av sig själv och man måste halvt "tvinga" sig till att göra vissa saker. Hoppas våren gör livet lättare!

johannapannan sa...

klokt att hoppa av när man känner att man inte kan ge hundra. Sund du är!

Hoppas att du kommer tillbaka. FF behöver folk som du.