söndag 2 april 2006

Spårvagnar, båtar, lastbilar och mycket annat!

Efter en mycket händelserik helg är vi nu åter hemma i Skåne igen. I fredags eftermiddag begav sig den fullpackade bilen norrut mot Göteborg. Bilens passagerare fulla med förväntningar. Väl framme parkerar vi vid vår båt och familjens yngste medlem blir helt exalterad när han inser att han ska få bo på "baot".
Efter en gemensam frukost ger sig pappan iväg för att inta Universeum medans mamma och lillpojken ger sig iväg för att göra stan. Efter mycket glappande på plånboken och trängsel bland okända människor bestämmer sig mamman att det är dags att åka ut till Universeum och träffa pappan. Lillpojken blir överförtjust över att få åka dessa konstiga skramlande farkoster som flyger fram över gatorna.

Väl inne på Universeum fanns det mycket att hitta på. Lastbilen var en av favoriterna.

Kvällen fortsatte med middag på Universeum i stora akvariehallen och barnen var så fullt upptagna med att springa efter hajarna så att de inte hade tid att äta.

Buspojkarna klappar rockor tillsammans med lekfarbror Stefan.

Till slut slocknar våra hjältar och vi bestämmer oss för att åka till Gothia Towers för att avsluta kvällen där med ett sovande barn i vagn. Turen föll sig tom så att lillbusa fick bli inhyst hos en redan sovande familj och föräldrarna kunde spendera en timme tillsammans med de andra i samma ålder eller?

Glada kompisar efter en tuff dag på ciklidstämma!

Nu är vi hemma igen och mycket trötta.

Inga kommentarer: