lördag 14 februari 2009


För två år sedan var första gången jag fick ett livstecken från dig min fina gumma. Det var helt magiskt att på Alla hjärtans dag få se ett litet plippande hjärta på en ultraljudsskärm.

Skickar ut lite kärlek


till er såhär på Alla hjärtans dag!

tisdag 10 februari 2009

Nu är det slut

Idag var jag kanske med på mitt sista styrelsemöte i Friluftsfrämjandet. Jag har tagit beslutet att inte fortsätta en period till. Jag kommer fortsätta inom föreningen, men hoppar styrelsearbetet, hoppas verkligen att det kommer ge mig min energi tillbaks. Har verkligen saknat den där sprudlande energin som jag brukar ha!

Nu kommer våren :-)

lördag 7 februari 2009

Trädgårdsliv

Idag har vi varit ute i trädgården lekt, fyllt på fågelmat och lukat... E var så nöjd med att sitta i sandlådan och gräva och att gunga så jag han leta reda på lite ogräs. Det jag siktade in mig på var nellorna, tycker inte om att ha dem i trädgårdslan, intill sandlådan och i perennrabbatten. Jag hoppas på att denna tidiga bekämpning ska ge resultat, men det är svårt när grannen har en nässelodling precis i tomtgräns.

Nässlor gör sig bäst såhär!

Härligt iaf att få komma ut och jobba lite i trädgården och det verkar funka med E, P var mycket svår att ha med i trädgården i den åldern ;)